АРХИВ:

Невозможное - возможно! Эксперты внесли ресторан Балакова в число 8-ми лучших заведений страны

11.07.2017 13:59 | 1533#
Невозможное - возможно! Эксперты внесли ресторан Балакова в число 8-ми лучших заведений страны

Новость о том, что международный экспертный рейтинговый проект "Wine Spectator", непререкаемый авторитет среди рестораторов планеты, заметил провинциальный Балаково, на первый взгляд выглядит просто неправдоподобно.

И тем не менее, американские эксперты обратили пристальный взор на ресторан UPelsin, базирующийся в ТЦ Проспект, и с 5 июля 2017 года внесли его в мировые рейтинги в престижной номинации "Винная карта".
Хозяин бизнеса Андрей Крылов, культивирующий тему винного ресторана 4 года, принимает поздравления от коллег со всей страны.
- Направление, которое нам удалось задать, культивируя в небольшом городе тему, которая и в столицах идет с большим трудом, крайне интересное. Самый древний на земле напиток нужно искренне любить и понимать все нюансы поставщиков и капризы клиентов, который как известно, всегда прав.
Эти усилия были замечены американскими экспертами, которые присвоили нам рейтинг, соответствующий одному фужеру. Подобных ресторанов на территории постсоветского пространства всего было 7 - мы всего-навсего восьмые по счету. И все они, в отличие от нас, находятся в столицах.
Теперь ценитель вина может увидеть на карте сайта ссылка Wine Spectator (буквально: винный наблюдатель) уютный уголок на Средней Волге, где его встретят как родного.

Фотография

Фотография


Заметим, что в отличие от наших новоявленных и довольно многочисленных псевдоэкспертных проектов, американский Wine Spectator за внесение в свои топ-списки не требует с рестораторов никаких денег - истинная репутация всегда дороже презренного металла. Текст письма, присланного Андрею Крылову из-за океана, мы публикуем в оригинале.
Напоминаем, употребление алкогольных напитков вредит вашему здоровью!

Фотография

Dear Andrey Krylov,
Congratulations for earning Wine Spectator’s 2017 Award of Excellence for UPelsin!
Listed below are the benefits of being a Wine Spectator Restaurant Awards winner.


Online Platforms:
Our website, Restaurants.WineSpectator.com, includes full details of your restaurant, including a link to your website and wine list, if available as well as photos, if provided. The site also provides a free searchable database of restaurants in our 2017 Awards program. Additional editorial content includes Sommelier Talks, Chef Talks, Restaurant Roundups and restaurant-related news. Please visit your restaurant’s profile page, and email us at RestaurantAwards@mshanken.com for any changes (ex: names of personnel, link to your online wine list, etc.). We will be updating the website periodically. Updates cannot be made right away, so we appreciate your patience.

In addition, all winners are a part of Wine Spectator’s Restaurant Awards app for iPhone and iPad. This free app points users to our 2017 Restaurant Award winners. The app locates restaurant-winners near a user’s location, and also allows users to look up the perfect dining spot in any city, state or country, choosing by wine strengths, cuisine type, pricing and more. Each restaurant’s profile page provides details on the wine, cuisine and people. In addition, reservation numbers and directions are available with the touch of a button. I encourage you to go and download the app from iTunes. Please email us at RestaurantAwards@mshanken.com for any changes to your restaurant’s profile page (ex: names of personnel, link to your online wine list, etc.). We will be updating the app periodically. Updates cannot be made right away, so we appreciate your patience.

Wine Spectator’s Private Guide to Dining Newsletter:
The Wine Spectator Restaurant Awards Program is supported through the e-letter, Wine Spectator’s Private Guide to Dining. This twice monthly, free email newsletter appeals both to consumers who enjoy dining out and to members of the restaurant trade. Get great wine picks, keep on top of food and beverage trends, learn about new restaurant openings and more. Sign up at newsletters.winespectator.com.
If your restaurant has news or content you would like to feature in our newsletter, please email us at RestaurantAwards@mshanken.com.

Media Coverage:
Wine Spectator will work with you to publicize your 2017 award through outside media. All winners will be emailed a media coverage report later this summer. This report will detail all local and national level coverage of the 2017 Restaurant Award winners. Last year’s efforts amassed an estimated audience of 118 million.
In addition, we can provide you with a press release template to use for local media coverage. If you are interested in receiving a press release template, please email us at RestaurantAwards@mshanken.com.

Logos & Certificates:
Your official award certificate is in the mail. Please allow up to two weeks for delivery (international restaurants should allow 3-4 weeks for delivery). If you do not receive your certificate by Friday, August 4th or if it arrives bent or damaged, please e-mail RestaurantAwards@mshanken.com to request a replacement.
Below is a link to the 2017 Award of Excellence logos. You can use them in anyway to promote your award and wine program, but we kindly ask that you observe our logo policy.
http://www.winespectator.com/display/show/id/AE-awards
As always, all award-winners will also be featured in our August 31 issue, which hits newsstands on Tuesday, July 18th.

Thank you for your participation and congratulations once again on your achievement.
Sincerely,
Gillian Sciaretta
Wine Spectator
Director of Restaurant Awards Program




Автор: Редакция
0
Нравится
РЕКОМЕНДУЕМ ПО ТЕМЕ
НОВОСТИ ВЧЕРА
19.04.2024 9:39 | 250 | 2

Приглашаем на работу